آموزش سئو

سرعت لود صفحات سایت یا page speed چیست؟

به عنوان یک کارشناس سئو دانستن همیشگی اصول سئو کار بسیار سختی است، زیرا الگوریتم های موتورهای جستحو نظیر گوگل به طور مداوم در حال بروزرسانی است. اما بسیار از صاحبان سایت ها میلیون ها تومان هزینه وب سایت هایشان می کنند تا آن ها هم در نتایج برتر گوگل باشند که این یه پروژه دو سر سود است. در بروزرسانی های اخیر گوگل یکی از نکات بسیار مهم یک سایت سرعت صفحه سایت یا سرعت لود صفحات است. اما سرعت لود صفحه چقدر می تواند در بهبود تجربه کاربری و سئو سایت تاثیر بگذارد؟

این مقاله به موضوع سرعت صفحه سایت یا page speed چیست؟ پرداخته است و نکات افزایش و کاهش سرعت هم از جمله نکات مهم است.

سرعت لود صفحه چیست؟

سرعت لود صفحه یعنی چقدر زمان می‌برد تا یک صفحه از سایت برای کاربرکاملا بارگذاری شود در اصلاح سرعت لود ضفحه می نامیم. البته نباید آن را با سرعت سایت اشتباه گرفت چوت تقریبا دو موضوع کاملا متفاوت هستند.

سرعت سایت یعنی چقدر زمان می‌برد تا یک سایت برای کاربری که برای بار اول وارد سایت شده باز شود. که معمولا این اطلاعات از هاستی که میزبانی سایت را دارد منتقل می شود.

در این مقاله هدف ما سرعت لود یک صفحه و تاثیر آن بر سئو است پس عواملی که باعث افزایش و کاهش این موضوع می شود را مورد بررسی قرار می دهیم.

عواملی که باعث کاهش سرعت صفحه سایت می شوند.

احتمالا قبلا شنیده باشید که یک کاربر زمان ورود به سایت تنها 3 تا 7 ثانیه صبر می کند تا صفحه مورد نظرش باز شود بعد از این زمان اگر سایت شما باز نشود اکثر کاربران احتمال دارد که بدون دیدن خارج شوند. اگر به سایت های تجارت الکترونیک بزرگ سر زده باشید متوجه سرعت بالای انتقال اطلاعات خواهید شد و یکی از مهمترین عواملی که باعث می شود کاربران راضی تر باشند همین سرعت لود صفحات است، حال به مهمترین نکات تاثیرگذاری این عوامل می پردازیم.

استفاده از هاست سرعت پایین

اگر متوجه شده‌اید که بارگذاری صفحه وب سایت شما بیش از 4 ثانیه طول می‌کشد و هزینه زیادی برای هاست پرداخت نمی‌کنید، ممکن است دلیل آن، هاست ارزانی باشد که سایت شما را میزبانی می‌کند. برای بهبود سرعت صفحه، بهتر است هاست مناسبی را بر اساس اندازه کسب و کار و نیازهای خود انتخاب کنید.

استفاده از تبلیغات زیاد در سایت

تلاش برای جذب مشتریان از طریق تبلیغات یک چالش است، اگر تعداد تبلیغات زیاد باشد، سرعت بارگذاری صفحه شما به طور کامل کاهش می‌یابد. تلاش کنید تعداد تبلیغات را به حداقل برسانید تا مشتریان را از خود دور نکنید.

اگر از ابزار و تم‌ها در سایت استفاده می‌کنید، باید به این نکته توجه کنید که برخی از آنها ممکن است، بر سرعت بارگذاری صفحه تأثیر بگذارند.

خواندن ویدیو از سرورهای خارجی

استفاده از رسانه‌های خارجی با کیفیت بالا مانند ویدیو می‌تواند زمان بارگذاری را کاهش دهد. بنابراین، اگر قصد استفاده از این نوع رسانه‌ها را دارید، بهتر است فضای کافی در سرور خود را آزاد کنید.

حجم تصاویر

اگر از تصاویر با حجم بالا یا بزرگ استفاده می‌کنید، این تصاویر می‌توانند تاثیر زیادی بر سرعت بارگذاری صفحه شما داشته باشند. در هنگام استفاده از تصاویر در پست‌های ‌سایت سعی کنید به جای فرمت JPEG از PNG استفاده کنید، به خصوص در قسمت هایی که وضوح بالا مشخص نمی شود. بهتر بعد از کم کردن حجم تصاویر بررسی کنید که کیفیت عکس شما پایین نیاید.

اگر از طرح بکگراند بسیار شلوغی استفاده می کنید، می تواند سرعت لود صفحه را پایین آورد.

بهترین روش های بهبود سرعت لود صفحه

همانطور که اشاره شد، سرعت بارگذاری صفحات یکی از عوامل مهمی است که الگوریتم های گوگل برای رتبه بندی صفحات استفاده می کنند. اگر صفحه شما به طور کند بارگذاری شود، این می تواند منجر به کاهش رتبه بندی در موتورهای جستجو شود. بنابراین، بهبود سرعت بارگذاری صفحه از اهمیت بالایی برخوردار است. برای این منظور، می توانید از روش های سئو مختلفی استفاده کنید تا سرعت بارگذاری صفحه خود را بهبود بخشید.

استفاده مناسب از لینک های داخلی

اگر صفحات شما به طور مداوم به صفحات دیگر لینک می شوند این می تواند باعث سرگردان شدن کاربران شود. پس برای استفاده بهتر از لینک داخلی سعی کنید تعداد لینک ها را محدود و هدفمند کنید.

استفاده از سرور و هاست مناسب

ارتباط بین عملکرد سرور و ترافیک وب سایت، همراه با منابع استفاده شده توسط هر صفحه، نرم افزار و میزبانی شما، وجود دارد. برای بهبود این عوامل تعاملی، به دنبال مواردی باشید که بارگذاری بیش از حد دارند، مانند کمبود حافظه، کندی درخواست‌های پایگاه داده یا مسیریابی.

بهینه سازی تصاویر

مطمئن شوید که تصاویر به اندازه بزرگی نیستند که وب سایت شما را تحت تأثیر قرار دهند و زمان بارگذاری صفحه را کاهش دهند. بهتر است تصاویر به فرمت صحیح و فشرده شده باشند. اگر با دکمه‌ها و آیکون‌های خاصی کار می‌کنید از CSS sprites برای ایجاد یک الگو استفاده کنید.

فشرده سازی

اگر فایل‌ها را فشرده کنید، صفحات شما به سرعت بارگیری می‌شوند و بهتر اجرا می‌شوند. بنابراین، توصیه می‌شود از برنامه‌های نرم‌افزاری اضافی استفاده کنید تا حجم CSS، HTML و جاوا اسکریپت خود را کاهش دهید. برای فشرده‌سازی عکس‌ها می‌توانید از برنامه‌هایی مانند فتوشاپ استفاده کنید و همچنین اطمینان حاصل کنید که کیفیت تصویر حفظ شده است.

بهینه سازی کدهای سایت

با کاهش حجم CSS، جاوا اسکریپت و HTML، سرعت بارگیری صفحه را به طور چشمگیری افزایش خواهید داد. بهتر است به برنامه نویس تاکید کنید که برای بهبود سرعت عملکرد، هرگونه کد بی استفاده را حذف کند و از کدهای قالب بندی اضافی خودداری کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا